20 saker om mig

1. Jag älskar att sitta ner när jag duschar, i princip alltid gjort haha.

2. Jag har otroligt svårt för att hålla ordning och reda hemma, men blir otroligt stressad av stök och allt som inte är "cleant". Dock har jag aldrig lyckats ha en hem som är inrett väldigt spartsamt hahah. Bra matematik där va?

3. Jag har sällan problem med smaken på saker, det är alltid konsistens eller blandningen av konsistenser som blir fel.

4. Om jag har ångest så stress-städar jag alltid. Behöver inte ens vara smutsigt, jag städar ändå.

5. Jag är en sån som alltid nyser om jag får solen i ögonen eller så, haha.

6. Jag är expert på att råka prata baklänges men ändå rätt, händer så sjukt ofta. Exempel är "skinen soler" och "den här dålen är låtig".

7. Jag har tävlat i cheerleading, och jag var i regel alltid bas-person. Dock blev jag rätt lång så jag "gästade" även som bak- och framperson lite då och då haha.

8. Jag hade en fet glugg mellan framtänderna när jag var liten. Nu finns det inte ens en liiiiiiten antydelse till att den funnits där haha, aldrig haft tandställning heller.

9. Jag har opererats fyra gånger, första gången när jag var 3 eller 4 år för min skelning, därefter opererade jag min förstorade polyp när jag var ca 14, därefter min akuta operation då min lunga kollapsade och sist min laparoskopi för endometriosen.

10. Jag har nio stycken tatueringar, vilket typ alla blir förvånade över haha. Jag har en text på högra ringfingret, en vinge på vardera ankel, texten "always" på vänster arm, min mormors namn i hennes egen handstil på sidan av höger fot, texten "mmo" för mina tre syskon på höger handled, en unalome mellan brösten, en pil på väster revben och romerska siffror på höger höft.

11. Jag har under flera års tid nördat ner mig i WoW haha. Nu är det ca 5 år sedan jag spelade sist och jag kan absolut sakna det ibland. (och varje gång jag skulle gå in på Game i Luleå för att köpa mer speltid blev den "en grej" att jag skulle göra det. De i butiken frågade ut mig om vad jag spelade och hur och vart förvånade då jag kunde svara... Haha helt sjukt)

12. Jag är och har alltid varit fruktansvärt mörkrädd. Fy.

13. Jag har alltid varit fruktansvärt rädd för vatten och hajar (????). Hade en bok när jag var liten med bilder på hajar i och jag kunde inte hålla i boken för jag fick sådant obehag. Livrädd för vad som finns under vatten och att tänka på saker under vatten får mig att vilja kräkas haha. Har på senare dagar förstått vad denna typ av fobi heter, nämligen Talassofobi. Jag har inte för mitt liv kunnat förstå varför jag gått från att vara helt orädd tills jag var typ 4-5, blev livrädd och har kvar obehaget än idag, tills jag blev påmind av att jag faktiskt var riktigt nära att drunkna när jag var liten. Minns det väldigt vagt själv och tror det är att hjärnan själv valt att blocka ute det då det var så jobbigt.

14. Jag älskar serien vänner. Jag kan nog inte ens säga hur många gånger jag sett serien om och om igen, alltid haft det på i bakgrunden hela dagar när jag pluggar eller gör annat, när jag ska sova osv. Minst ett 40-tal gånger. Jag kan inte heller bestämma mig vilken som är min favorit. Chandler eller Joey.

15. Jag älskar att lösa korsord och gör det jämt. Jag sov mycket hos min mormor som liten och löste korsord med henne redan innan jag kunde läsa. Så det har satt sig.

16. Jag avskyr disktrasor. Jag skulle kunna bränna upp allihop. Hushållspapper for the win haha, aldrig förstått varför man vill rengöra men nått som bara gör att man smetar ut skit och bakterier med?

17. Jag pratar sjukt mycket i sömnen. Får alltid höra det om jag sover borta eller om någon sovit hos mig haha.

18. Jag förstår inte detta "skämtet" där kvinnor inte rakar sina ben under vintern... Haha, jag personligen hatar att inte ha renrakade ben så jag har alltid rakat dem varje gång jag duschar haha, ifall jag inte haft väldigt bråttom eller så.

19. Jag smörjer in mig minst två gånger per dag haha.

20. Sista saken är nog den som allra minst vet om mig, om att jag är troende. Jag tror nog att så få vet om det eftersom att jag anser att tro och religion osv är något väldigt personligt och inget man någonsin ska påtvinga andra att varken lyssna på eller något annat.

Gillar