2018

Tänka sig att 2018 har sin sista dag imorgon. Det har ett år med både toppar och dalar, minst sagt ett händelserikt år. Just nu sitter jag vid skrivbordet i mitt gamla flickrum och försöker hitta motivationen till att fortsätta plugga lite till. Samtidigt har jag börjat fundera på året som gått.

Det låter nog konstigt, men jag upplever året 2018 som något ur en dimma. Jag minns inte riktigt, inte just nu i alla fall. Så min årsresumé får komma senare när jag samlat mina tankar lite. Jag ska gå igenom mina bilder från året så ska det säkert klarna.

2018 är året då jag vände upp och ner på mitt liv, allt som tidigare var vardag är inte min vardag mer. När året har börjat gå mot sitt slut började jag även att fundera mer på vem jag faktiskt är och vad jag vill. Jag har äntligen tagit tag i att plugga upp de betyg jag inte haft sedan tidigare och skaffat mig ett mål med utbildning och studier. Mitt 2019 kommer att bli året jag investerar i mig själv och rustar upp livet igen efter denna höst.

Imorgon ska jag i alla fall fira med ett härligt gäng, det ska bli supertrevligt!

Hej på er så länge.

Gillar