A few weeks later...

Okej, det har hänt en hel del de här senaste veckorna, jag har bara helt enkelt inte hunnit stanna upp för att reflektera över dem haha. Till veckan är jag inne på vecka tre på mitt nya arbete, och då även ungefär halvvägs på utbildningen på 6 veckor. Jag och älskling har även hunnit med en sväng till ikea, köpt trall och en loungesoffa till balkongen och har fixat med det, just nu fattas det väl lite med växter och min tanke var att sätta upp vita skira gardiner också.

Jag har även hunnit med att färga håret! Haha, nu känner jag mig som den gamla jag, nu är jag mer som min naturliga hårfärg i hela håret, fast jag har behållt lite av ombren ändå, men den är inte lite tydlig som innan - jag älskar det! Det känns såååå bra, och det känns verkligen som jag, fast för flera år sedan haha.

Nu har jag långledigt, vi lyckades komma överrens att kunna jobba in morgondagen under nästa vecka istället, så vi fick fyra dagars ledigt. Superskönt, och det känns verkligen behövligt efter de här två veckorna med total korvstoppning med information haha - för vi har ju kört igenom typ allt och lite till, så jag har varit så galet trött mot slutet av dagarna, har gått och lagt mig vid 21 varje kväll för att jag verkligen inte orkat hålla mig uppe haha. Nu tänkte jag faktiskt dra mig mot sängen... Det har blivit mitt favoritställe haha!

Gillar