AJ

NU NI. Mina kära vänner, så har jag äntligen fått förklarat till min smärta. Som förövrigt förvärrades något ruskigt idag. Jag hade så ont att jag bara hände, kände mig yrslig och kändes som att jag skulle spy.

Förra veckan, råkade jag dessvärre få ett rätt så hårt slag baktill i revbenen, just kring ryggraden, gjorde förbaskat ont och inte mer med det. Men, som sagt, så blev allt värre och värre, jag hade ett konstigt tryck framtill i bröstet. Den smällen, orskade någon form av skada på revbenen, fästena är nu iflammerade och svulla, så hela min bröstkorg och hela runt om, i förbaskat ALLA fästen (har ni hört mer otur? Allihop?!) är inflammerade och bröstkorgen helt stel. Inte konstigt med den tryckande känslan då. Så för att förenkla det, bröstkorgen har blivit smälld så den blev "tilltryckt"-ish och nu är fästena "skadade" och "inflammerade". Så jag har inte bara ont typ rakt frampå, jag har ont bak på ryggen, frampå och i sidorna. Haha alltså, helskotta denna smärtaaaaaaa.

Tydligen är detta något som många som tror de håller på att få en hjärtinfarkt har. (För er som inte vet det så sägs det att hjärtinfarkt vara bland de smärtsammare man kan vara med om) så.. Ja. Jag hade tydligen haft "mindre ont" om det var en revbensfraktur. Haha, alltså förstår ni?!

Iallafall. Blev ordentligt tillsagd att jag får absolut inte arbeta, anstränga mig eller lyfta på en vecka, under tiden ska jag försöka "tänja ut" fästena så de hamnar på rätt ställe typ. Haha alltså detta är jättetjorvigt. Plus ska käka maxdos diklofenac i 21 dagar. Aj hörni.

Kort och gott, ser ni mig, krama mig för guds skull inte haha. Och RÖR inte min överkropp whats so ever, då vill jag avlida trust me haha.

Nåväl. Nu sitter jag hemma i soffan och surar över att jag inte får jobba. Gud vad jag vill vara på jobbet :( morr! Men men, det hade verkligen inte gått, jag kan knappt röra mig och rör jag mig en cm åt något håll låter det ganska fint från min sida haha.

Tro väl fasiken att jag varit lite gnällig senaste dagarna med detta.... ;)

Gillar