Bare Minerals

Jag har just klickat hem det här kittet från Bare Minerals. Nu är min hy i värre obalans än någonsin och har varit till hudläkare som har tagit en ordentlig titt på min hy och nu har jag riktigt bra riktlinjer för vad jag bör göra. Skönt att få veta hur man ska ta hand om sin hy på bästa sätt såklart, men jag kunde inte sluta grimasera över tanken hur mycket pengar det skulle gå nu för mig under en väldigt kort period haha. 

Jag behöver kort och gott byta ut hela mitt hudvårdssortiment och allt jag äger i bas-smink-väg ska i soporna. Ja ni hör ju, ajajajajaj. Gulliga som mina kollegor är så har jag fått med mig lite provburkar hem på Aloe-serien som är perfekt för mig just nu, inväntar bara lön så jag kan gå och köpa dem. Nåja, iallafall. Det var superduper viktigt att jag hittade bra, icke-komedogena sminkprodukter, och gärna sådana som innehåller så lite knasigt som möjligt för att inte irritera en redan irriterad och stressad hy. Bare Minerals, blev det såklart. Det känns tryggt och att jag vet med säkerhet att jag inte kommer sätta något konstigt i mitt ansikte något mer. (Jäklar vad jag har blivit medveten om produktingredienser dessa två senaste veckorna hahaha.....)

Jag köpte iallafall ett Get Started Complexion Kit som innehåller en primer, deras original foundation, deras matte foundation, ett slags "solpuder" och ett setting powder. Med detta får jag också en tillhörande borste och necessär. Jag valde färgen "Fairly Light", för er som undrar. Och nej, jag har inte varit och provat ut den, men jag har rätt bra koll på min hudton i övrigt och jag har gjort massor av research haha. Det är iallafall en ljus färg med neutral hudton.

Gillar