Beauty Tag

Vill börja med att tacka @sabinaokano för nomineringen!


1. Vilken är din nuvarande favorit foundation?

Acne fighting foundation från ELF.

2. Favoritconcealer?

Har så svårt för det där, har aldrig lyckats hitta någon jag verkligen tycker om. Dock funkar "FIT ME"-concealern från Maybelline rätt ok. Ska prova pro longwear från MAC framöver.

3. Din åsikt om lösögonfransar?

Haha oh lord, hade jag fått frågan för ett år sedan hade jag bara skakat på huvudet. Nu är det sällan jag går sminkad och inte kör på fransar, vet inte vad som hände egentligen? Kort och gott - finns nog inget dåligt jag kan säga om lösögonfranser.. :)

4. Slänger du din mascara efter tre månader?

Haha, guilty. Nej jag är dålig på det, dock så händer det ibland att jag kommer på mig själv och faktiskt gör det. Det är lite både och. Men just nu har jag ca 10 mascaror i lådan och jag använder två? (för de är fräscha.....) Haha hamster-varning!

5. Vilken är din favoritmascara?

Svårt! Just nu gillar jag 2000 Calorie-mascaran från Max Factor, annars är "They're Real" från Benefit helt himmelsk. Sitter som berget! Dock är jag sugen på att prova "Better than sex" från Too faced, den sägs ju vara så bra haha.

6. Vilken är din mest älskade "muliti task"produkt?

Oj.. Den var svår. Jag är ingen som direkt multiktaskar med mina grejer, men isåfall måste jag väl säga en mörkbrun kajal jag har (som jag typ aldrig använder ändå?) Om jag inte har den som kajal kan jag också framhäva mina fräknar, födelsemärken eller använda den som contour på ställen man kan vara lite pilligare på.. Haha.

7. Använder du någon primer?

Åh. Jag är dålig på det ska jag helt i ärlighetens namn säga. Har ingen jag direkt tycker om, så nä.

8. Favvomärke rent generellt på makeup?

Oj, haha! Jag kan verkligen inte välja, men jag gillar Too faced, Nyx, Urban Decay, MAC & Benefit?

9. Vad är namnet på din favoritögonskugga just nu?

Har alltid, och kommer alltid älska "Bootycall" som finnsi Naked 2-paletten. Annars gillar jag just nu Sidecar och Sin från första Naked-paletten. "Naked" och "Buck" från den sistnämnda är de absolut bästa crease-färgerna! De är helt perfekta tycker jag, på mig iallafall. Blir underbara vardags-glam med dessa... ;) Visar lite swatches jag fotade här nedan!

Sen är det jättesvårt att få med exakt rätt färg på bilden som de ser ut i verkligheten, Naked och Buck är lite mittemellan kalla och varma i sin ton, sidecar känns mer brun med lite "mauve"-inslag, Sin ser lite pink-peach-ish ut och bootycall känns som en ljus champagne.

10. Favvoläppstift?

Älskar MACs och Butter-läppstiften från NYX. Är så sjukt sugen på att få hem några från Gerard Cosmetics dock.

11. Favvoläppglans?

Jag använder i princip ALDRIG läppglans. Jag är en "matt-lips"-kind of gal. Använder jag läppglans använder jag bara läppglanset "Lovestruck" från Kicks egna märke.

12. Favvoblush?

Älskar mitt blush från Too faced som jag troooor heter "Candy Glow". Annars gillar jag att använda "Cosmopolitan" (som är en ögonskugga) från MUS som blush.

13. Nämn tre favoriter inom billigare "drugstore"make up-saker?

Menar vi saker nu eller märken? Besvarar båda i vilket fall. De märkena jag tycker i regel gör bäst smink som är "drugstore" är NYX & Isadora. Tre saker är dessa:

- NYX butter lipstick (färgen jag har som jag älskar är i färgen "pops".)
- NYX powder blush (färgen pinched är superfin och en perfekt dupe till det omtalade "orgasm" från Nars).
- Isadora Gel eyeliner waterproof - helt okej geleyeliner. Funkar bra även för de som inte vill lägga dyra pengar på dyl.

4. Nämn tre favoriter inom dyrare "high end" Make up saker?

Benefit Hoola bronzer (kan INTE leva utan!!!), Anastasia Beverly hills Dipbrow pomade, och MAC's läppstift är underbara.

15. Om du bara fick använda tre makeup-produkter resten av ditt liv vilka tre saker skulle du välja?

Anastasia dipbrow pomade, en kickass mascara och någon BB-cream. (ajaj blir utan contour..... :( :( )


Jag utmanar nu @byisabel, @ihateyourcrew, & @lizasofia

Gillar