Brazilian Bikini

Nämen titta vad som jag hittade i min brevlåda idag! Som jag kanske nämnt någon gång tidigare så har det jag alltid köpt mest och ägt mest av - alltid varit bikinis! Jag tror att sedan jag var 9 eller något sådant har jag köpt minst köpt 3 st per sommar. Haha!

De svarta bikinitrosorna äger jag sedan förra sommaren, då jag även köpte ett par rosa. Jag föll för leopardbikinin och ville klicka hem toppen till de svarta. Hade ju som sagt lovat mig själv att köpa trekantsbikinisar i år. Det är ju helt klart den absolut snyggaste modellen på en bikinitopp, och har alltid varit haha... Tycker jag iallafall. Dock har jag alltid köpt bandau-modeller eller så att man kan ta av banden, då jag bara gått på att det ska ge så lite rand som möjligt. (Det är en pet peeve jag har, synliga bikiniränder......) Dessa två är iallafall sååå snygga och bikinitrosorna är det absolut bästa jag någonsin ägt. Älskar brazilian-modellen, hehe.

Så här är dem iallafall! Två godingar! Now i'm set... ;) (fast jag sitter och väntar på två till? hahahah) Tryck på respektive bikini för att komma till dem!

Gillar