Clarins Instant Concealer

- Inlägg innehåller adlinks -
Clarins Instant Concealer

Äntligen har jag världens bästa concealer i min ägo. Jag har testat denna några gånger faktiskt innan jag beslutade mig för att köpa den, mycket pga att jag är så känslig och dels pga priset. Jag har mycket problem med att många concealers svider som tusan under ögonen för mig, då jag är riktigt känslig kring ögonen, och att vad jag än gör så lägger sig concealern pudrigt, som att jag är superduper-torr (vilket jag ofta är men de brukar kunna ta fram det även mer...) och denna gör det inte! Jag tycker den är riktigt bra.

Såhär står det om den:
​Instant Concealer är en flytande concealer som minimerar mörka ringar och ljusar upp ögonområdet. Den flytande konsistensen gör att den smälter perfekt in med huden. Innehåller bl a Light Optimizing complex (fångar och förstärker ljuset för att omedelbart ge lyster och optiskt reducera mörka ringar, fina linjer och rynkor), Speciellt utvalda pigment för att korrigera mörka områden och minimera synligheten av mörka ringar beroende på deras färg), Caffeine (Stimulerar micro-cirkulationen), Aloe vera (Återfuktar huden på djupet).

Klicka på bilden ovan för att komma till produkten, den kostar kring 320kr (olika beroende på vart du hittar den) för 15ml.

Gillar