Sleepy - En storfavorit

När jag fick en liten burk av denna i julklapp så blev jag helt såååååld. Den har en doft av lavender som sedan blir mjuk som vanilj typ - en helt fantastisk doftkombo! (Det är dock tonkabönor, men ni vet... haha!) Dessutom blir jag galet mjuk av denna. Jag har redan gått igenom halva burken och det har bara gått en månad haha... I love it, all right?!

Såhär står det om den på Lush's hemsida: "Du kommer att sova underbart med den här drömlotionen som tillverkats av en mild infusion av havre, lugnande lavendelblom och behagligt söt tonka-absolut. En doft som bjuder på både rostade och blommiga toner, med en parfym som får dig att drömma om söta godisbitar och varm choklad med vispgrädde, medan det krämiga, rättvisemärkta kakaosmöret tar dig till sjunde himlen och det ljuva lavendelvattnet svalkar och vårdar din hud. Linda in kroppen i den här ljuvliga lotionen innan du drar på dig en mjuk pyjamas och sätter dig för att mysa framför brasan." Well.... Typ lite så som som jag sa va, fast lite bättre? ;)

...och ingredienserna:

Kort och gott: Löp och köp! En sådan stor burk på 215g som jag har går på 225kr och en mindre på 95g går på 129kr. Absolut värt det, och att det kommer från Lush som inte är testat på djur och känns lite sådär extra bra som alla deras produkter gör är ju bara ett stooort plus. Ni hittar den här.

Gillar