Gomiddag och ajaj

Idag har varken jag eller älskling gjort något speciellt. For förbi mamma en sväng och hämtade ett paket och letar som en idiot efter min externa hårddisk... Jag vet inte alls vart jag har den, om den är kvar där eller om jag tagit med den. Hittar inte alls. Hittar inte heller kartongen till min kamera, där jag behöver lite skivor och grejer som är där i. Gud förbaskat, jag hatar att inte veta vart jag har saker.

Iallafall så fick jag också fara förbi en snabb sväng på storheden för att köpa mig ett par nya hörlurar, mina gick sönder igår... Så det blev ett par exakt likadana. Kan inte leva utan hörlurar?! Sedan var vi också in en supersnabb sväng på Djurmagasinet och jag stod och tittade på de små råttisarna... Gud vad jag saknar det. Är så otroligt sugen på att ha en liten råttkompis igen.

​Annars så gjorde sig endo​metriosen sig påmind ikväll igen, gud vilken smärta... Börjar bli så gudeligt less på detta så hälften vore absolut nog. Ganska komiskt då jag säger det... Det är ju bra att man börjar bli less på något man ska ha livet ut? Iallafall så var älskling gullig och lagade gomiddag åt mig. Nu myser jag på i soffan med massor av filtar och värmeljus och något gott. Sen blir det väl att lägga sig rätt tidigt i säng ändå, när man ändå inte är kry.

Puss.​

Gillar