Halva veckan

Hej! Äntligen lagt mig i sängen och ska kika på min nyfunna seriekärlek, Riverdale. Har nu två nätter på raken sett 5 avsnitt när jag sagt att jag ska "lägga mig och sova". Klassiskt, eller hur? Undertiden tänkte jag bjuda på hur resterande vecka ser ut för mig, måndag och tisdag denna vecka har jag både sett till att vara ledig men min endometrios har varit jävlig med mig senaste dagarna så jag har dejtat värmekudden och smärtstillande.

ONSDAG
Idag var det kursstart för matte 2, så jag har varit iväg på introduktionen idag. Insåg dessutom att den räknare jag köpte i somras (när jag stöddigt sa att jag minsann inte skulle läsa mer matte än matte 1) såklart inte räcker till rent funktionsmässigt, så fick jag gott fixa mig en. Men nu ska jag tydligen ha en modell jag kan ha alla kurser framöver, även de på universitetet, så det blir nog bra till slut.

TORSDAG
Ska börja dagen med att återigen ringa vårdcentralen, och hoppas på att kunna få en tid att åka dit. Behöver kolla lite prover och hade varit skönt att få allt överstökat så man kan gå vidare och fokusera på annat. Som att börja plugga matte kanske? Plugg är såklart på agendan.

FREDAG
Har inga direkta planer utöver plugg att göra.

LÖRDAG
Då tänkte jag ta in resväskan och börja packa lite inför gbg på söndag. Äntligen får jag vara med älskling igen, en heeel vecka!

SÖNDAG
Göteborg & Honey!

Gillar