Hud- och hårvård

- Inlägg innehåller adlinks -

​Jag har just skickat iväg min beställning på lite sådana här "måste ha"-saker. Påfyllning av min ansiktskräm Intensive moisture balance från Dermalogica och en passande ögonkräm - även den från Dermalogica - som jag fått rekommenderat till mig. Den heter Total eye care och har spf 15 i sig. Den ska reducera svullnad och arbeta mot mörka ringar under ögonen, och såklart återfukta. Min ansiktskräm är Dermalogicas "fetaste" kräm som ska vara den som återfuktar allra mest, och den använder jag å sommaren - måste nu kombinera med någon form utav serum till senare mot vintern haha! Förstår ni hur torr jag är då... Anyhow, jag beställer all min hudvård från samma sida - supersnabb leverans, fri frakt och världens gulligaste kundtjänst! Får alltid med mig lite prover på produkter som passar min hudtyp också. Klicka på bilderna för att komma till sidan! 

Det blev även en beställning på nytt shampoo och balsam! Jag har ju nu använt Colour-serien från Maria Nila, och de tyckte jag absolut om! Jag har något problem med doften dock haha, de doftar supergott men det är ändå någon doftnot där i som stör mig. Haha, hur som så var jag verkligen sugen på att testa antingen den nya Heal-serien eller deras True Soft. Heal var dessvärre slutsålt på Lyko där jag köper dem ifrån - och jag är ju i behov av dem snarast - så då fick det bli True Soft! 

True Soft är ju liksom Maria Nilas andra produkter, fria från parabener och sulfater. True Soft skall med hjälp av arganolja motverka friss, mjukgöra, återfukta och stärka hårets struktur. Även denna serie innehåller deras färgbevarande Colour Guard Complex, som även skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Det vill säga, detta skall vara lite mer fokus på att få håret mjukt och återfuktat - Jag vill prova! Har någon utav er testat något från Maria Nila? Vad isåfall och vad tyckte ni?

Gillar