Inspiration och växter

Ännu en dag hemma i pyjamas och invirad i filt. Imorgon ska jag dock pallra mig iväg till jobbet - jag är alldeles för rastlös för att kunna vara hemma såhär! Haha, äh men är det jävligt så är det. Jag hade pappa på lunchbesök så det var trevligt att få lite sällskap och mat i magen... Jag har även idag faktiskt klickat i en prenumeration på Sköna Hem, finns ju inget bättre att få en härlig tidning hem i brevlådan varje månad med massor av inspiration! Finns ju galet mycket på nätet och det är inget jag missar direkt, men det är något speciellt med att faktiskt sitta och bläddra i en tidning - mer rofyllt och ger mer inspiration tycker jag. Ett plus att jag får med lite fina grejer såklart, hehe.

I övrigt då? Jag är har heldille på växter just nu. Jag sitter och tittar och planerat vad för växt jag ska ha vars, jag älskar växter... Haha. De gör verkligen ett hem - och jag vill ha meeeeer! Har ni någon favorit?

​Älskar allt med den här bilden. Men växten med den krukan är magisk... Bild från Simplicity. (Vilket förövrigt är den bästa inredningsbloggen som finns, fullproppat med feng shui-tips!)

Gillar