Jobbtagg och renoveringscravings

Hej på er! Sitter just nu och bara tar det lugnt, det vankas jobbhelg nu i helgen så jag lär inte göra så mycket annat än bara upp och jobba sen sova haha. Det blir ju så när man jobbar natt och ca 10h per pass. Men jag älskar det! Det passar verkligen mig.

I övrigt är det inte så mycket som händer nu egentligen. Går bara på massa lägenhetsvisningar och kikar runt, jobbar och sover haha. Om jag hade sjuka inrednings/renoveringscravings tidigare är det inget jämfört med vad jag har nu. Jag är så sjukt taggad på att få fixa fint, att göra ett hem som avspeglar mig och Niclas. Sen finns det ju ingen bättre känsla än att kunna sitta och titta på sitt hem och känna "det här har jag gjort". Inte för att jag fixat ett helt hem förr, men jag har alltid älskat att fixa och jag har ju fixat väggar och inredning osv i mitt rum hemma hos mamma i några omgångar. Så får jag väl lära Niclas att tapetsera och dyl också... Hehe ;)

Men det är väldigt skönt att faktiskt ha fått lära sig det. Jag tänker om vi nu hade de planer som vi har och jag var helt grön i att dyl måla väggar och tapetsera? Visst det går ju, man lär sig, men så skönt att kunna det redan nu så därför förstår jag inte när jag fått höra kommentarer som "men blir det inte jobbigt att renovera?", "det är ju svårare och tar längre tid än vad man tror". Jag hatar dem kommentarerna, de kommer bara från folk som inte genuint tycker det är KUL. Jag har gjort detta förr och jag älskar det, jag drivs av att nå det färdiga resultatet och känna att det här har jag åstadkommit.

Nu fattas det bara att hitta en lgh där vi båda känner att den här planlösningen & läget är bra, detta blir vårt hem. Det är ju det som är kruxet... Resten går ju att fixa, som sagt. ;)

Gillar