Lista - Get to know me

1. Hur gammal är du?

22.

2. Hur gammal känner du dig?

Oj... Vissa dagar känner jag mig som en gammal vis tant och andra dagar så tänker jag bara att "men va, jag är ju bara 10!....." Haha, nej men faktiskt, det kan skilja så pass.

3. Var bor du?

Jag bor i Luleå.

4. Vad har du gjort i dag?

Idag har jag klivit upp kring 8.30-tiden och gick upp och gjorde frukost, käkade den medan jag kikade lite på youtube. Därefter kom det en snubbe från Riksbyggen och skulle börja lista om vår ytterdörr haha?

Efter det drog jag iväg till jobbet och fokus idag var att försöka få till en snygg acc-vägg... Haha, den fortsätter jag med imorgon! Iallafall, direkt efter jobbet satte jag mig på bussen hem och som alltid plockade med min posten in - och hade fått ett handskrivet brev från Jehovas vittnen???? Haha, alltså vad hääänder liksom. En i Örebro dessutom!

Sedan avnjöt jag en lååång varm dusch och marinerade kött. Nu har jag och Niclas käkat och han och hans bror sitter och kikar på fotbollsmatch, så jag har kravlat mig iväg till mitt skrivbord med hörlurarna i högsta hugg, haha!

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Höst! och det roliga är att, hade man frågat mig för några år sedan så hade jag svarat att hösten är den jag hatar mest. Nej men, jag tycker ändå om då det börjar bli lite mörkt om kvällarna (inte nu hela dagen som det sen blir här...) och luften blir såhär höst-fräsch. För mig symboliserar hösten en nystart och jag är alltid någon som börjar med nytt under hösten - jag blir superorganiserad och man kan säga att jag gör det andra gör vi nyår nu, haha! Sedan så är hösten den årstid då man kan klä sig absolut snyggast, in my opinion. Dessutom så får vi inte glömma riktigt mumsiga höstljus - typ Yankee Candles "Sugared Apple" och "Fireside Treats".

6. Är du beroende av någonting?

Cola... Skulle jag nog säga idag haha. Dock nöjer jag mig med små mängder så jag ser det inte som ett problem direkt haha. Sen så skulle jag väl aldrig påstå att mitt beroende för energidricka någonsin kommer att försvinna. Det är seriöst något jag verkligen får kämpa med?! Jag vägrar dricka skiten, för jag har verkligen fått anledning till att aldrig, aldrig dricka det, men "unnar" jag mig en (ja juste, unnar... att belöningssystemet i skallen triggas igång av en energidricka säger nog allt haha) så är jag fast. Då är det ett rent h-vete att se någon dricka en, gå förbi dem i hyllan... Får nästan ta all min kraft haha, och jag blir sjukt grinig i flera flera dagar efteråt. Värsta avtändningen typ?

7. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?

1. Att jag har diverse fasta rutiner och "ritualer" (haha lät stört, men ni fattar) som absolut ingen får rucka på - hela dagen blir pannkaka då, haha.

2. Jag smörjer in mig minst en gång per dag??? Haha, älskar att ingen kan se på mig idag att jag är en atopiker som annars brukar se riktigt urdålig ut i huden, haha. Smöööörj.... ;)

3. Jag är galen i listor... Jag gör små listor till allt.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Jag saknar LA och att hänga med S och C. Men det kommer som aldrig bli sig likt igen. Men snart ska jag tusan tillbaka och jag ska göra det vi brukade göra. Jag tänker inte hänga läpp, men vi alla saknar dig S massor.

9. Vad är du på för humör just nu?

Som en blandning av nöjd och likgiltig, haha. Har inget att klaga över men jag bara "är". Ganska skönt ändå, i harmoni kanske låter bättre?

10. Vilket är ditt favoritgodis?

Är och förblir choklad. Men det får jag ta och drömma om. Vegansk choklad är bara inte Marabou, punkt haha.

11. Vilken är din favoritaffär?

Bikbok, duuuh :) Nejmen i övrigt så gillar jag Hollister, Brandy Melville, Forever 21, Sephora osv.

12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Jag var definitionen av NATT-människa förr. Nu måste jag nästan säga morgonmänniska... Finns inget bättre än att kliva upp tidigt och mysa och börja morgonen lugnt, fridfullt och helt utan stress. :)

13. Har du blivit sydd någon gång?

Japp! Två gånger, när jag opererades för lungan och andra var min operation för endometriosen.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?

Kenneth, bästa Kenneth!

15. Är du blyg?

Ibland. Men sällan, skulle jag säga. Mycket mycket mer förr, men tror inte det hade med blyghet att göra förr, jag tror helt enkelt att jag hade sådan sjuk prestationsångest över allt jag gjorde och övertänkte allt - så jag vågade ingenting.

16. Vad heter du i andra namn?

Sanna.

17. Vill du gifta dig?

Jodå, det vill jag absolut!

18. Har du något smeknamn?

Haha, jag har sååå mycket jag kan kallas för. Förr hette jag Becky mer än Rebeccah, men man har varit Becca, Becco, Beckis, Ehrelle, Ellan (efter en spanskalärare som kallade mig för det för att mitt efternamn börjar på L, då vi var TRE st Rebeccor i samma klass haha) Rebbo, Rebban, Ehrelle (får jag ändå höra av ganska många... haha!) och min mamma har en sjuk ovana och gå och kalla mig för Plupp?! Hahaha.

Gillar