Mina BUS-favoriter


Vad har jag inte provat? Inte mycket iallafall. Dock är jag en sådan som verkligen är på jakt efter BRA BILLIGA bus-produkter. Jag tänker snart ge de lite dyrare (och älskade) produkterna en chans men inte tyckt det varit något brådska för min del. Här är mina tre som jag tycker om.

Yves Rocher Autobronzant Solf-Tanner - Åh denna bus. Det är en väldigt "lätt" lotion, går in direkt i huden och detta är nog den som jag tror slår alla bus när det gäller att inte lukta bus. Denna tycker jag personligen, till och med, luktar GOTT. Ger en jättefin naturlig färg.

Åhlens Brun utan Sol - En produkt jag alltid går tillbaka till. Hört att en del tycker den har den här orangea färgen, vilket jag inte begriper. Nej, det tycker jag inte alls! Kanske för de som har en kall underton kan tycka det, men jag som har en varm tycker det ser ut som jag som solbränd haha. Den har shimmer i sig, vilket jag tycker om. Man känner sig verkligen "lystrig" (om man kan säga så? haha) och jag gillar att i den nya formulan har de att man faktiskt kan se direkt lite färg. Första busen jag någonsin provat och den är kvar på topplistan ännu... ;) Dock luktar den bus.

L'oréal Sublime Bronze Express Pro Spray - Denna!!!! Haha, alla verkar vara livrädd för bus i sprayform, och de flesta verkar ha svårt för att inte få fläckar med spray. (Dock förstår jag mig ej på när man pratar om "lätt att få fläckar och ojämnheter", det får jag ej med någon jag någonsin provat, då anser jag att man är slarvig... haha) denna luktar inte starkt av bus, sjunker in snabbt i huden och man känner sig varken blöt eller kladdig. Me likey! (Denna går jag till när jag inte riktigt ids ta mig tid, utan direkt före sänggående sprayar en snabbis på ansikte och dekolletage, och armar. Haha (även om det står att man ej bör ha den i nyllet....)

Vilka är era BUS-favoriter?

Gillar