New facecream

Var på apoteket och köpte en ny ansiktskräm åt mig. Jag älskar ju dag- och nattkrämen jag brukar använda men jag har haft lite misstankar att jag kan ha en viss hudsjukdom (haha en till, ja!) och var in på apoteket och surrade och visade bilder och berättade typ hela livshistorian haha. Iallafall så köpte jag grejer till just den sjukdomen och tänker iallafall prova om det hjälper, ska träffa min hudspecialist igen men behövde vänta till slutet av månaden - och då tycktw jag att jag kan lika prova behandla och se, istället för att fördröja behandlingen en månad fram. För själv är jag rätt hundra på att jag slagit huvudet på spiken den här gången.

Iallafall, i samband med det så frågade hon på apoteket såklart vad jag använder för krämer och sånt i övrigt, och pekade på de jag använt jättelänge som jag älskar. Då sade hon att har jag det jag misstänker ska jag såklart ha massvis av fukt - jag är ju fortfarande en torris med väldigr känslig hy - men absolut inget fett. Så då pekade hon på denna och sa att de just nu hade halva priset just på denna och det var dessutom deras sista. Tänkte inte så mycket mer på det än att - jag gör VAD SOM HELST för att det ska bli bra nu. Så sagt och gjort så köpte jag den.

Jag har faktiskt haft den här krämen en gång för många år sedan. Har inget dåligt att säga om den vad jag minns då iallafall, så nu får vi se vad som sker framöver. Har lire svårt dör neutrogenas doft på grapefruit-serien men samtidigt kan jag tycka den luktar väldigt fräscht. Haha jag vänjer mig väl :)

Anyhow! Första provdagen på nya jobbet idag! tjihooo. Nu är jag redan påväg in till stan för att vara lite barnvakt åt mini sen såklart jobb. Sen får jag mina nya glasögon idag också, sköööönt.

Gillar