New in - BM!

Det är ju kalas i staden (även om vädret gör att det absolut inte känns så...) Så jag och Niclas for in en sväng till stan då jag ville kika på lite grejer plus att vi kollade in marknaden & tivolit. Sade det just när vi gick på marknaden, att inte känns det här som hamnfestivalen inte, det känns som en höstmarknad! Haha. Fyy så tråkigt. Åt lite mat från marknaden och åkte en sväng Breakdancer som är min absoluta favorit - som jag bara måste åka minst en gång under festivalen, annars är det skandal haha.

Iallafall så har jag bestämt mig nu. Nu blir det balsammetoden! Jag kikade först in Coop X-tras produkter och tänkte köpa dem då så många gillar dem, men jag kände verkligen att jag är en sådan som går på lukt och förpackning en heeel del och sedan såklart - hur bra det är. Men jag kan inte riktigt köpa en produkt - hur bra den än är - om den ser ut som stryk... Jättetråkigt tycker jag haha. Så jag kör på Garnier respons Avocado oil & Sheabutter shampoo som sista-tvätten-shampoo. Sedan balsamet ur samma serie som är väldigt poppis, sedan Rainforest Shine Conditioner från The Body Shop. Har lite svårt att bestämma mig för vad som bli tvättbalsam och vad som blir "vårdande" balsam... Tror dock på att bodyshop balsamet blir vårdande då det är det dyrare och garnier blir tvätt.... Även då jättemånga använder det som vårdande... Haha fast mitt hår är ju så sjukt i behov av vård och fukt oavsätt. Så why not. Älskar förpackingarna på Rainforest-serien från The Body shop. De ser verkligen så "SPA-iga" ut.

Sen så hade äntligen min absoluta favoritläppenna ääääntligen kommit in igen, Fairytale dream från MUS. Det är verkligen min perfekta nude till mina läppar, typ samma färg... Vet att många tycker det är en liten mörkare nude dock? Iofs har jag alltid haft rätt mycket "naturlig färg" i mina läppar.

Hittade mig även ett par nya högmidjade svarta byxor. Då mina Dr denim sprack på insidan av låret senast jag jobbade helg så... Haha plus att de har börja spricka i skrevet.. Nice?! De var väldigt sköna iallafall, och välbehövligt.

Vill ni att jag ska blogga om hur det blir för mig nu när jag ska köra balsammetoden? Före/efterbilder och vad jag tycker om produkter och så?

Puss så länge :*

Gillar