New In: Hem & Skönhet

Idag for jag in till stan en sväng för att göra lite ärenden. Skulle blandannat hämta lamporna som nu står på våra sängbord, jag var rädd att de skulle bli för stora först, men nä, gud så snyggt det blev! De ser riktigt maffiga ut men ändå nätta, jag älskar dem. Tanken var ju att jag skulle fixa en lite mer "beachy-newport-lexington"-feeling i sovrummet, blandat med lite cali-strand stuk. Så det blev riktigt bra! Jag råkade även springa på de fantastiskt fina örngotten på Hemtex, och de var på rea, de med större ränder är i härlig percale medan de med mindre ränder är i bomull, jag har svårt för det för jag tycker ofta de är för hårt - men dessa var faktiskt mjuka ändå. De var så perfekta för vad jag ville.. :)

Hittade även denna sjukt fina krukan inne på Skapa, köpte två stycken, denna och en större som jag ska ha en annan växt i på bänken ovanför diskmaskinen tänkte jag. Hittade även detta fat inne på Indiska som jag bara föll pladask för, jag älskar färgerna (den är mer klar i färgerna i verkligheten) och tyckte det passade med en lite färgklick - jag börjar ju längta mot vår och sommar och jag har verkligen fått dille på allt som känns "beachy" just nu.

Var även in på jobbet en sväng och plockade med mig en Fresh Nude Foundation - som jag älskar, den täcker så bra men känns så otroligt lätt på huden, samtidigt som min absoluta favoritdagkräm - som har hjälpt mig massor - reas ut pga att den utgår ur sortimentet - och att vi faktiskt har 3 för 2 på rea-produkterna så plockade jag på mig tre burkar.... Haha, jag har nu dagkräm för en goooood tid framöver! Det är ju tur det, att så länge de är oöppnade (och gärna stå svalt) så håller de ju väldigt länge. Så nu är jag nöjd med att jag inte behöver ha panik ännu med att hitta en annan dagkräm som funkar för mig, jag har ett bra tag på mig.... Haha!

Gillar