Nörda lite...

3 dagar efter IPL-behandling nr 1 och jag ser verkligen skillnad! Huden känns redan mycket bättre och ja.. vad ska jag säga... Magi? Haha. Taggar redan nästa behandling på tisdag.

Utöver det så är det ju dags för min datortomografi på onsdag. Som jag har längtat... Det värsta är väl dock att jag först har återbesök till min doktor den 21a så jag gissar att det bara är att ta bilderna utan att få veta något tills dess, suck, känns redan som att jag fått vänta nog länge på att veta haha. Vill veta hur det ser ut, om man hittar något knas, om man kan se vad som hänt med min bröstkorg som det tydligen syntes att det hänt något med haha? Jag har bara fått veta att något såg fel ut och att det ser ut som att jag har några skadade revben tydligen, men jag vill ju veta mer. Vadå hur då? Hur ser det ut? Vilka? Hur många? Ja.. frågorna är många.

Nåväl, nu spenderar jag ännu en helg hos min mor och ska nu nörda ner mig i sims... Haha, jag har helt fastnat i simsandet nu under min sjukskrivning. Helt sjukt hur jag kan sitta här nu fortfarande, 21 år gammal och i perioder totalt älska det... Haha minns så väl då pappa kom hem med det första "The Sims" direkt då det släpptes i Sverige. Då var man inte gammal kan jag säga... Minns att alla mina gubbar hette "Gejgeghoehje" för att jag ej kunde skriva vid tillfället, och att jag kom ihåg vilka interaktioner jag skulle välja pga att jag spelat med syrran, så jag lärde mig efter "längden på meningen" så det blev rätt... Hahahah! Hur var det för er? Tycker ni om det och spelar ni ännu? ;)

- Solglasögonen är från Gina Tricot. -

Gillar