Paris del 1

Vi har ju fotat en hel del borta i Paris, så jag tänkte att jag får dela upp inläggen. I detta inlägg har vi första kvällen, torsdag och fredag. Första kvällen var vi på en japansk restaurang som heter Miss Kô, vilket ställe alltså! Så fränt, och de hade en efterrätt som är den absolut godaste efterrätt jag någonsin ätit haha!

På fredagen gick vi upp tidigt och for till Louvren. Riktigt maffigt ställe, så galet vackert - jag blev ju nästan mer fascinerad över tak, golv och väggar än mer av konsten där inne hahah! Efter det gick vi och käkade lite lunch och traskade förbi Palais Royal, efter det satte vi vårt hänglås vid Seine och traskade sedan vidare till Notre Dame, vi gick inte in där då det var så mycket folk och vi var sjukt trötta haha, men då traskade vi sedan hem därifrån. Alltså, förstår ni vilken bra bit det är.... Jag är iallafall otroligt nöjd över läget på vårt hotell och även hotellet i sig. Vi bodde precis vid Universitetet Sorbonne, och ingången till hotellet var precis på Rue de la Sorbonne, otroligt vackert - och som sagt, jag är otroligt nöjd med läget.

Vi for och åt på en liiiiiiten restaurang i Montmartre som hette Petit Fleur sedan, supergod mat verkligen! Jag fotade dock ingenting där.

Håll utkik för del två så får ni vår lördag :)

Gillar