Paris del 2

Lördag! Vår sista hela dag då vi flög hem rätt tidigt på söndagen. Vi började med att bege oss mot Eiffeltornet, dock ides vi inte åka upp där heller då det var gaaaalet lång kö haha. Sedan tycker jag ändå att det räcker gott och väl att gå där i trädgården kring tornet.

Bild 2, Det var så galet med sol i ögonen när vi försökte fota oss med tornet i bakgrunden, att vi inte såg något. Såg sedan att jag råkat ta en busbild mitt i när vi försökte böja oss för att få med hela tornet och oss samtidigt... Haha! Bild 3, Det var så mysigt att traska där i parken/trädgårnden vid Eiffeltornet, där hade jag kunnat gå hur länge som helst.

Traskade sedan åt andra hållet och fotade denna. Alltså, det var seriöst tio gånger vackrare där än vad som ens är möjligt att fånga på bild, helt galet.

Bild 1, Haha, man blir sadface då det blåser som fan och folk stötte i en då man försökte fota. Bild 2, Detta är just ovanför där jag satt på trappräcket och fotade bilden ovan, sjukt vackert.

Stannade sedan för en liten fika på Café Kléber, ca 50-100m bort från bilderna ovan haha. Området heter Trocadero, om jag minns rätt, väldigt nära Triumfbågen som vi gick till just efter fikat.

och nu ska ni få se något roligt. Jag har otroligt känsliga ögon, och det har bevisligen INTE Niclas haha, vi ville fota oss med bågen i bakgrunden, men sooooolen var inte att leka med. Hur jag än gjorde kunde jag inte förmå mig själv att ha ögonen ens lite öppna haha, så jag gav halvt upp emellanåt, ny fyfan, hahah så störigt det var.

Efter detta tog vi en taxi till Sacre Coeur för att få se den fantastiska utsikten därifrån, det ligget i området Montmartre, där vi åt middag kvällen innan.

De här bilderna talar nog för sig själv, hur otroligt vackert det var där.

Gillar