Reafynd

​Jag var en sväng på stan med min fina syster och lillsnuttis idag, haha, syster fyllde nyss år och fick pengar till lite nytt i garderoben + ett smakråd, jag alltså. Syrran shoppade loss och jag fick med mig två trosor från H&M och en suuuperfin och mysig kjol från BIKBOK. Allt från rean såklart, alltid kul när man hittar något på reor haha... Det tycker jag händer otroligt sällan.

Nu sitter jag hemma i lägenheten efter en vecka hos mor min. Det var rätt skönt att vara där under jobbhelg och dessutom genom all denna sjuka, haha usch. Fick ta en jäkla massa blodprover idag samt EKG. Jag lär ju få höra om något ser galet ut. Annars blir det uppföljning hos läkare på måndag och därefter tisdag veckan efter den som kommer. Känns skönt att känna att de är nogranna iallafall, tycker allt för ofta att man känner sig bortglömd och att de tycker att ens "besvär" ej är viktiga.

Laddar upp inför en jobbhelg gör jag också, så skönt att jag hann bli "bra" innan, det är så jäkla svårt att vara 100 om man inte känner sig 100 liksom, haha.

Gillar