Rhodosresan

Jag har ju faktiskt lovat ett inlägg om resan till Grekland som jag gjorde i början på Oktober, så jag tänkte att jag bjussar på en massa härliga bilder :)
En dag vid poolen fick vi en kattkompis i vår väska, och den låg faktiskt med oss där mellan 11 och 16 haha, den hade det verkligen skönt där.

Supergod frukost och utsikt från hotellrummet

Detta var våran absoluta favoritrestaurang! Pezouli, eller Cavo Italiano som det också stod utanför haha? Supergoda drinkar, galet god mat och världens trevligaste personal! Haha både jag och Jennifer har faktiskt en av servitörerna där som vän på facebook och han kom och fotade en bild med oss vår sista kväll (plus bjöd oss på goda drinkar och supergullig efterrätt!) Här nedan ser ni vår första kväll där.
Vi for in en kväll till Rhodos stad och var på ett riktigt tufft ställe, det var verkligen stort och allt var som under stora vackra träd - och man kunde äta i princip vad som helst, kinamat, kött, italienskt, sushi osv. Riktigt gott!

Var till Lindos över en dag och gottade oss på en strandtaverna där, riktigt god pizza gjorde de.

Drog även och käkade på en mysig restaurang i gamla stan, där maten verkligen var gudomlig! Dock ser ni det hemska gröna i bakgrunden.... Det skulle vara en Blue Hawaii men var knallgrön, och både jag och Jennifer fick kämpa i oss dem då de verkligen smakade som efterfestsgrogg gjord av någon snubbe... you know what i mean. Fy!
Mot slutet hade man fått sig en hel del färg... Åtminstone om man kollade på mina ben och min mage hahaha, för där satte sig tydligen all färg som gick. Jisses!
och så en sista sväng på vårat favoritställe såklart. Plus att jag bjussar på en poolbild från sista dagen. Jag hade såååå himla gärna åkt tillbaka, jag tycker verkligen om stället och trivdes som fisken i vattnet hahaha.

Gillar