St. Tropez, Bareminerals, Washologi

- Inlägget innehåller adlinks -

Nu har jag äntligen varit iväg och införskaffat mig min efterlängtade St. Tropez-BUS! Även fast jag helst skulle vilja ha den i färgen dark, så kände jag att denna fick räcka för nu. Den är verkligen den bästa, priset är inte det trevligaste alltid, men att faktiskt inte en sekund lukta bus, och att inte vara det minsta lilla kladdig... Det slår allt. Jag känner mig inte ens ofräsch efter jag har BUSat mig med denna, och det hör verkligen till ovanligheten med BUS.

Köpte även världens bästa bas-produkt, Complexion Rescue från bareMinerals. Jag har aldrig haft något i mitt ansikte som känns så lätt, som inte är en dagkräm. Denna är helt underbar, och har spf 30. Denna stör inte min känsliga hy det minsta lilla, wihooo! Jag har den i färgen 06 Ginger och det jag gillar med bareMinerals produkter är att man lätt kan välja rätt ton och färg för dig, som med denna till exempel, så har de delat upp en med en kall underton, en neutral och en varm. Sedan finns det olika mörka/ljusa. Jag är väldigt varm i min underton, och om jag inte minns helt galet så är just 06 ginger den mellersta färgen.

Fick även med mig mitt efterlängtade linnevatten från Washologi med doften Längtan. Det luktar precis som nytvättat, mums! (Hittade endast länk till ett lite paket med alla fyra dofterna, alla luktar så gott!)

Gillar