Ta en funderare - hur gör du när du shoppar?

- Inlägg innehåller adlinks -

När jag är ute i butiker och shoppar eller kikar på kläder eller dyl så har jag alltid varit sådan att jag lägger tillbaka grejerna där jag tagit dem, likadant som jag hittade det. Hänger upp plagget på galgen ordentligt och viker tillbaka tröjan eller byxan. I provhytten håller jag allt på galgarna - så fort jag testat en sak hänger jag tillbaka den prydligt på galgen och testar nästa. Gör du också så? BRA.

Anledningen varför jag skriver om detta är för att jag tänkt så mycket på de människorna som lämnar a total mess i butikerna. När man ser att folk får kläder att trilla av galgen på golvet och inte tar upp plagget... och de som bara kastar tillbaka plagget på ett bord och inte bryr sig liksom.... och det blev allt mer tydligt sedan jag själv började jobba i klädbutik. Jag har så många gånger funderat hur människor kan kasta kläder på golvet i provhytten och typ stå och stampa på dem och lämnar dem där, ut och in, eller jag vet inte vad ens. De som lämnar allt i en enda hög i provhytterna. Jag menar, är det verkligen sååå svårt att hänga tillbaka det man tagit med sig? Det är verkligen en gåta för mig.

Jag tycker bara att det är så otroligt tråkigt då dessa människor inte förstår att de faktiskt förstör kläderna. De blir förstörda. och blir de inte det, hade du velat köpa ett plagg som du vet legat och "gosat" på golvet i smuts? Inte? Men varför då sätta dem på golvet? Varför skita i plaggen?

Varför är man inte försiktig innan man drar hela sin foundation-kind efter ett vitt plagg? För att sedan kasta det på golvet och gå därifrån. Jag bara undrar, ni som gör såhär, vad tror ni händer med de plaggen sen? Jag bara undrar.... Hur ni tänker.

Jag har sett dessa fasoner hos människor i sååå många butiker och jag tycker det är så himla synd. Jag tycker iallafall att alla bör ta sig en liten funderare hur ni gör själva då ni tar nästa sväng på stan. Ska vi förstöra plagg och lämna dubbelarbete åt de som jobbar i butiken eller kan vi faktiskt ta och behandla varorna OCH de i butiken med respekt? För det är ett så himla onödigt beteende.

Då har jag sagt mitt... Så godagens på er och ha en bra, stökfri dag!

Gillar