TENS

Ja hörni, det blev jättemycket för mig precis när jag kom hem från Paris. Då valde jag faktiskt att hellre inte skriva några stressade och hastiga inlägg. Jag har faktiskt börjat jobba på Bikbok, och sagt upp mig från Telia. och just nu arbetar jag 7 dagar i veckan då jag timear ihop dem båda. Denna vecka är faktiskt sista veckan på Telia, så nu snart lär jag få lite mer tid utöver att jobba, hem och sova, vakna och jobba igen haha! :)

Jag har också nu äntligen fått min TENS! Jag har känt länge att jag har behövt något mer att kombinera ihop med smärtstillande för endometriosen - då jag tidigare kört på värmefilt men det funkar inte alls nu för tiden. Jag märker att när jag väl får ont nu (vilket är positivt ändå, att det är mer sällan) så får jag så mycket mer ont än tidigare. Det stegrar ju som hela tiden, tycker jag. Men samtidigt så har jag lärt mig mer och mer hur jag kan hantera den på bästa sätt. Men endometriossmärta utan att det svartnar för ögonen och starkt illamående är sällsynt nu.

Beröring har ju alltid varit det som funkar absolut bäst, att Niclas får ligga som stryka på diverse ställen där det gör som ondast haha... Men det är ju för att man faktiskt blockar smärtimpulserna, så det är ju inte konstigt att det funkar. Men därför började jag fundera på TENS. Väldigt simpelt förklarat så sätter jag elektroder på diverse ställen där det känns bra när jag har ont och i princip ger mig lite elstötar hahah! Nejmen, verkligen - det funkar faktiskt rätt bra nu ihop med smärtisar. Så hejja den!

Gillar