Test: St. tropez bronzing gel

Har haft en bus från St. tropez här hemma ett bra tag som bara legat och blivit bortglömd, beslutade mig för att ge den en chans på mina ben idag haha!

Första intrycket? Ja till bilden till vänster ser ni skillnaden på vänster och höger på en gång, inte så konstigt dock, det är ju en colorguard i denna (det älskar jag förresten haha!) MEN, använd för gudsskull handskar till denna. Använder aaaaldrig något annat än mina händer och det brukar aldrig vara ett problem att få bort med lite gnugg. Men nu har jag tvättat min vänstra hand (använde bara en hand av just denna anledingen) tre gånger, varav en med diskmedel haha. TROR det är lugnt nu, men är inte helt borta tror jag...

Den har lite läskiga saker för sig dock, som på bilden till höger. Hittar sånt lite här och var och vettetusan om det är colorguarden som klumpas ihop eller vad som sker egentligen. Hoppas det inte händer något med färgen för det där iallafall, det återstår att se.

Att applicera anser jag att man får göra på ett helt annat sätt med denna än med de jag är van vid. Jag brukar vanligtvis vara rätt lätt på handen och smörja om och om igen tills det känns som att den sjunkit in. Denna känner jag att jag måste vara lite mer "hårdhänt" för att jobba runt, iallafall med händerna. Annars tyker jag att jag känner mig inte ett dugg kladdig nu bara någon minut efter jag smort in. Haha. Men däremot luktar ju mina ben brun utan sol. Så jag hade aldrig lämnat huset såhär kan jag ju säga.. ;) (fast sånt förstår jag ej ändå, är alltid en smörja in sig-gå och sova-sedan klart dagen efter-kind of gal.)

Nåväl nåväl. Jag återkommer senare vad jag tycker... ;) slutresultatet alltså! 😘

Dock måste jag säga att man verkar få en rätt go lyster och färg av den iallafall. Trevligt!

Gillar