The Body Shop - Ny Hudvård

​Äntligen har jag rätt hudvård som jag vet kommer göra underverk med min hy. Mestadels kör jag på Aloe Vera-serien från The Body Shop just nu pga att min hy är helt i uppror, totalt i obalans och känslig och stressad, helt magisk är den. Kan tyckas lite tråkigt då den är helt doftfri exempelvis, men det är ju just det. Aloe-serien är helt utan konserveringsmedel, doftämnen och färgämnen, precis vad en känslig och hy i obalans behöver. Dock valde jag att ta ansiktsrengöringen ur Nutriganics-serien. Den är lite mer mjukgörande och egentligen är den för "första tecknen på åldrande hud". 

Sedan plockande jag även på mig en av våra ansiktsmasker, "Blue Corn 3 in 1". Den innehåller bland annat blåmajspulver som skonsamt exfolierar bort smuts och döda hudceller, majsolja som bevarar hudens fuktighet och kaolinlera som djuprengör genom att dra ut orenheter ur huden och återställer hudens naturliga balans. Jag trots min känsliga hy klarar av den tack vare att jag är så duktig på att återfukta och mjukgöra i övrigt då det är en rätt rejäl ansiktsmask. Den är riktigt skön tycker jag, då jag tycker att känslan i ansiktet när man applicerat den, påminner om känslan när man precis tagit en halstablett... Man känner att det händer något, kort och gott.

Fick också med mig ett verktyg för att ta bort blackheads, och läppstiftet i färgen "230 Rush Of Pink". Riktigt fin rosa färg.

Gillar