Update

Här ekade det tomt. Senast jag skrev så var jag sjuk och skulle till vårdcentralen. Eh, ja, det blev lite mer än så. Sedan dess har jag hunnit vara dundersjuk, åka in akut på operation, legat inne på sjukhus i 4 nätter och allt fasen och hans moster. Jag drabbades av ett spontan pneumothorax som höll på att bli en ventil pneumothorax, och dvs, jag hade "hål i lungan", som gav mig luft i lungsäcken. Hela vänstra lungan var kollapsad och luften i lungsäcken som inte kom ut började trycka på min högra lunga och hjärta - vilket kan orsaka hjärtstillestånd och att även högra lungan kollapsar. Så ja.. Jag har legat med ett sugdränage i min lunga under tiden på sjukhuset, som man satte in lite under armhålan och in mellan revbenen och in i lungan.

Nu så har jag varit hemma från sjukhuset i en vecka, och jag börjar sakta med säkert bli bättre och ha mindre ont. Ska på kontrollröntgen om en vecka och plocka bort stygnen.. Hoppas då att min luftspalt har läkt.

Nåväl, förutom sjuka, så fyllde min älskling 22 år igår så vi fikade lite gott och jag köpte honom ett hudvårdskit från Clinique och ett par läderhandskar. Snart är det ju dags för mig också, nästa söndag blir jag 21 år! Hjälp, vad fort allt går, haha!

Gillar