Vad händer?

Hej på er. Vart ska jag börja ens? Haha, det var varit så tokmycket det senaste tiden att jag inte ens haft en tanke på att uppdatera. Sommaren har bestått av jobb och plugg all ledig tid. Jag avslutade med att göra nationella i min mattekurs och fick ett B i slutbetyg (Tjohooo!!). Jag har packat ihop hela mitt hem och skickat ner min sambo med allt till Göteborg. Jag bor själv i en resväska hos mina föräldrar innan jag själv drar ner. Så ja, jag och Niclas ska alltså flytta till Göteborg. Tiden har gått så sjukt fort och det har varit så mycket att göra både med plugg, jobb, packa, städa ur läggan och allt som hör där till.

Jag är förväntansfull för det nya livet i Göteborg. Men just nu saknar jag min älskade sambo haha. Tre veckor kvar innan jag flyttar in i vårt nya hem och sätter igång med jobb och allt. Men tiden bara springer iväg så jag lär ju tycka att det känns som att det var igår jag skrev detta när jag väl står där.

Nu vet ni lite vad som sker iallafall. Men tanken var ju såklart att nu när jag har tankarna lite mer samlade än innan så kan jag börja uppdatera er på vad som sker. :)

Gillar