Vitaminer

Startade dagen med en frukost och kikade lite på youtubeklipp - jag har ju nu sedan en vecka tillbaka börjat med mina D-vitaminer, jag äter alltid det under den mörka perioden, och man måste ju börja i god tid haha. Jag är en sådan som påverkas väldigt mycket av mörket och blir väldigt nere, även under den här gråa perioden - och d-vitamin har helt klart hjälpt mig med det. Sprang dessutom förbi på apoteket och köpte Järn + C-vitamin nu. Jag har varit i princip helt hundra på att jag har järnbrist - då jag har typ alla symptom som tyder på det plus att som kvinna med endometrios så är det absolut inte helt omöjligt heller, så nu stod jag inte ut att vänta på mer prover och grejer - så jag tog saken i egna händer helt enkelt. C-vitaminen är för att tarmen lättare skall kunna ta upp järnet - då vi har väldigt svårt att ta upp järn.

Niclas har just skjutsat mig hem till mamma där jag sova ikväll, lovade Niclas att han skulle få ha en kväll med grabbarna hemma hos oss.

​I vissa ljus älskar jag färgen på mitt hår? Som på den här bilden tycker jag färgen är helt perfekt men i många andra så är det för ljust och för varmt hahah! Nåja, vi får hålla tummarna att färgen jag klickade hem hjälper mig med det.

Gillar