Yves Rocher - erbjudande!

Underbara Yves Rocher! Vilken härlig present va?! Har ju inte riktigt hunnit med att testa allting ännu men duschgelen är underbar, och pudret ni ser längst ner i bild - jag är obsessed! Det är egentligen ett solpuder med lyster, har jag för mig, men jag använder denna som highlighter. Det en sjuk fin glow som ser helt naturlig ut, så denna tipsar jag er verkligen om! Ni finner den HÄR. Duschgelen är i doft av oliv (känns otroligt fräsch!) och har sett att de har en del här härliga doftblandningar på dessa duschgeler (exempelvis Hallon/Pepparmynta, Bourbonvanilj osv). HÄR hittar ni oliven. :)

Jag ska ta och visar er de andra grejerna lite närmare någon dag då jag hunnit testa dem, men anledningen varför jag bara måååste tipsa er just nu är för att Yves Rocher har ett erbjudande just nu. För att det är Halloween så bjuder Yves Rocher på en valfri produkt vid ett köp fram till 1/11 (Hur grymt är inte det?!)

Så hur gör ni då? Handla på som vanligt. Den produkten du sätter först i varukorgen blir den du får på köpet, och så använder ni er utav rabattkoden "TREAT16".

Ha det gott så länge så ska jag iväg på lite träning!

Gillar